Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Tarinaa 2010

31.10.2010

Viimeinen SM kisa Finnsco takana ja koko kausi samoin. Kisahan meni jotenkin räpiköidessä. Aikaa ei ollut ajaa mitään testejä ennen kisaa, eikä muutenkaan oikein keskittyä koko hommaan. Tämähän näkyi sitten suorituksessa. Koska konttorihommia hoiti jälleen kaikkien naisten suosikki Hannu Ervasto upseerin tarkkuudella aloinkin heti ykkösellä korjaamaan nuotteja, koska ek:t ajettaisiin toiseen kertaan. Ja sattuihan pätkän lopussa virhe ja ulos mentiin, onneksi ehdin vetäistä kässäristä ja menimme perä edellä. AT autolle sitten tippui pakoputken loppuosa katalysaatoreineen. Jotenkin paras terä oli pois ajamisesta tämän jälkeen ja tuntui että autokaan ei mennyt mihinkään. Sittenhän EK 7 maalipäässä metsä kutsui ja reilun 6 min. nostotalkoiden jälkeen päätin että peli oli siinä ja lähdetään kotiin saunomaan.

Ensi vuodesta en vielä tiedä mitään. Kiinostusta olisi ajaa ulkomaan kisoja.   

31.8.2010

Vartti SM ralli on takana. Kisa meni mukavasti ja yhteistyö kartturin kanssa toimi hienosti. Kiitos Hannulle, kyllä nuotti tuli hienosti. Tosin tuollaisessa vauhdissa Hannu ehti lukea siinä lomassa päivän lehdet. Koko kisassa ei ollut yhtään "happi" paikkaa ja siten tavoite täyttyi ja ajoimme puhtaan kisan saavuttaen maalin. Tällä kertaa autoa huolsi ST-Motors. Reitti oli hieno, siirtymät hieman pitkiä. Vaikka mitä puhutaan itse pidin EK 7:stä. Oli kiva laskea assulla. Saas nähdä lähetäänkö Finscoon mukaan. 

Niin ja hienoa oli Riku Tahkon sijoitus, onnea siitä Rikulle!!!

19.8.2010

Viikon päästä olisi Keravan SM kisa. Kartturiksi istuu kokenut huippukartturi Hannu Ervasto. Meidän piti Hannun kanssa jo viime vuonna ajaa kyseinen kisa, mutta nuotitusaamuna isäni poistui keskuudestamme ja selvähän on että kisaan osallistuminen ei tullut kysymykseenkään. Nyt on kuitenkin jännittävät paikat kun en ole nähnytkään autoani sitten viimevuoden Finsco kisan. Toivottavasti olisi aikaa päästä ensi viikolla testaamaan! Käsi on hieman kipeä vielä ja voimatkaan eivät ole ihan palanneet, mutta ajamaan on päästävä. Saas hähä kuis äijien käy!

21.5.2010

Käden kuntouttaminen etenee hitaasti mutta varmasti. Viime viikolla fysioterapeutti mittasi vasemmasta kädestä 18 kg puristusvoiman kun oikeassa oli 64 kg. Onhan oik myös heikentynyt tekemättömyyden mukana. Saas nähdä tuleeko seuraavastakaan SM kisasta eli Kouvolasta mitään, kun ei jaksa puristaa rattia. Heti kun vähän voikkaa kättä tulee kovat kivut. Kädessä on joku postop. hermostosairasus. Mieli olisi myös osallistu tämän vuoden NORF:iin kun se on juhla kisa enkä ole sitä ikinä ajanut. Sitten tuli myös vähän ikävä uutinen, kartturi irtisanoi työsuhteensa. Joten nyt on uuden kartturin etsintä edessä.

18.3.2010

Lääkäri määräsi kipsiä nyt 21.4.10 asti. Sitten otetaan kuvat ja katsotaan jatketaanko kipsiä. Kyllä täytyy sanoa että miestä ramasee. Kaken porukka on nollannut täysin auton ja se on säädetty 33 mm kuristajalle. Koko tekniikka on nyt nollattu sisältäen vaihdelaatikon, perän, turbon, kulmavaihteen, yms. Moottoriin on tehty täysi remontti ja lähes kaikki on vaihdettu uuteen. Nyt pitäisi päästä kokeilemaan, mutta ei pääse. Kyllä syö miestä....

Hyvää kevään jatkoa kaikille ja toivottavasti ollaan kesällä taas mukana :-)

 

9.3.2010

Nyt on käsi leikattu ja luuta siirretty. Huomenna on tarkastus, miten on lähtenyt luutumaan.

Vähän jännittää, kun sitten tiedetään miten kauan kipsiä tarvitsee pitää.

SM-sarjassa on ajettu jo 4 kilpailua ja talvikausi on takana.

 

Juha Salo               61 p

Kosti Katajamäki     52 p

Jarkko Miettinen      33 p

Nyt odotetaan vain kesäkauden alkamista. Toivottavasti itsekkin olen silloin mukana.

12.6. SM O.K. Auto-ralli, Kouvola
28.8. Vartti SM-ralli, Kerava
25.-26.9. SM Finnsco-ralli, Hyvinkää

 

29.1.1010

No niin alkoihan se kausi viimeinkin!

Mutta ei minulla. Joulukuussa ilmeni vasemmassa kädessä vakavaa häikkää ja ei muuta kun käsikirurgin pakeille. Lääkärin tuomio oli että puukkoa. Leikkaus piti olla ke 13.01.10,mutta kirurgi oli tullut sairaaksi eikä ollut leikkausta. Uusi aika oli varattu 27.01.10 mutta saavuttuani aamulla leikkaukseen ja vedettyäni leikkaussalivermeet päälle totesi kirurgi että ei voi leikata kun on pieni naarmu peukalossa ja tulehdusvaara on huomattava. Uusi leikkausaika on 24.02.2010. Toivottavasti silloin päästään suorittamaan viimeinkin se leikkaus ja saadaan käsi kuntoon.

www.rallism.fi/media/tiedotteet/24777.html

 

Pojat kävivät sillä välin Lapissa ajamassa hieman kilpaa. Onneksi olkoon Herrat Salo ja Sohlberg! Täytyy myös onnitella "tallikaveri" Atte Alasta hienosta menestyksestä. Kyllä 4. sija rookielle upea suoritus.

 

15.1.2010

Kilpailijoilla on sama pysyvä numero koko vuoden.

30 Daniel Skurnik

Tässä jää vielä ainakin ajamatta talven kaksi muutakin kisaa, Mikkeli 20.2.2010 sekä Joensuu 6.3.2010.

Onnea vaan kaikille kilpakumppaneille!